Despre noi

Deviza noastra este :

"ZI DE ZI -CITESTE -INCEARCA-NU RENUNTA-EXERSEAZA-DESCOPERA -INVATA "
Noi pregatim cu succes atat pe cei care doresc sa inteleaga materia cat si pe cei care au de sustinut examene. Garantam reusita scolara bazandu-ne pe experienta scolara si pregatirea foarte buna a cadrelor didactice.

Daca aveti probleme referitoare la nivelul de cunostinte al elevului in acest moment sau la obiectivele propuse pe termen mediu si lung noi va asiguram ca in centrul nostru gasiti profesorii potriviti pentru rezolvarea acestora.

EduBucuresti reprezinta pasiunea pentru a invata


Scopul principal al centrului este formarea unui comportament autonom, a unui sistem de gandire coerent si logic, cresterea increderii in fortele proprii.EduBucuresti considera ca in copii sta viitorul nostru si trebuie sa ne indreptam grija asupra lor, oferindu-le cunoastere, deschidere mentala, posibilitatea de a gandi frumos.

Dincolo de fiecare elev aparent problematic sta intelegerea trunchiata si incoerenta a lumii si mediului inconjurator. Sunt prea multe reguli rigide, prea mult conformism si prea putine zambete .Aceste lucruri il vor impiedica pe un copil sa vada frumusetea si unicitatea matematicii si a limbii romane, dar si a celorlalte materii.

Noi propunem un mediu prietenos, destins, dar ferm, unde copii vin cu placere savurand fiecare noua victorie intr-o lume aparent anosta si misterioasa.

In cadrul unei sedinte de meditatii:

  • elevul este incurajat sa puna intrebari si sa si le lamureasca privind toate neclaritatile
  • profesorii raspund la toate intrebarile de atatea ori de cate este nevoie, apoi ii dau elevului sa rezolve singur ce a fost explicat sau ceva asemanator,pentru a se asigura ca a inteles si retinut.
  • explicatiile profesorului se dau incercand sa gaseasca aplicabilitatea practica.
  • Suna acum