Despre EduBucuresti

EduBucuresti este un concept nou care vine in ajutorul elevilor cu metode noi,eficiente,variate si interactive de invatare care pun in evidenta toate calitatile unei persoane. Folosim conceptele metodei “Discovery learning ” care este raspandita in toata lumea si din pacate este folosita foarte rar in sistemul nostru de invatamant . Copiii sunt in mod natural curiosi. Ei invata prin experientele lor, rezolvand probleme matematice,fizice, chimice.logice etc. pe baza cunostintelor anterioare.Noi reusim sa punem in valoare aceste aspecte prin tehnici noi de asimilare a informatiilor.

EduBucuresti este centrul in care copilul este in centrul atentiei. In activitatea noastra avem obiective de invatare clar definite care consolideaza subiectele studiate, abilitatile personale, cunostintele si intelegerea de care elevii au nevoie in diferite etape ale scolii.Obiectivele de invatare stau la baza procesului de planificare si sunt reflectate in testele de evaluare.Fiecare test de evaluare setează obiectivele de invatare care trebuie atinse pe parcursul anului scolar.
Centrul nostru pune mare accent pe activitatea de comunicare, deoarece noi consideram ca este componenta cheie in eforturile noastre de a realiza cele mai bune rezultate. Metodelor de comunicare care includ schimbul nostru regulat de informatii cu parintii si elevii sunt permanent imbunatatite.

EduBucuresti utilizează metodologia bazată pe cercetare si descoperire personala pentru a sustine procesul de invatare complemantar orelor de la scoala.Abordarile noastre diverse fata de promovarea invatamantului de calitate prin meditatii scolare se bazează pe intelegerea faptului că există cateve aspecte importanta ale acestui concept.

Noi consideram ca meditatiile private reprezinta forma naturala a privatizarii sistemului de invatamant romanesc, deoarece fiecare parinte plateste doar pentru orele pe care le considera importante pentru viitorul copilul sau. Noi credem ca punerea la dispozitie a echipamentului si a materialelor de curs este o component esentiala intr-un procesul de invatare de succes.
Echipa noastră este formată din profesori foarte bine pregatiti profesional, motivati, care cunosc foarte bine dragostea si respectul pentru copii si scoala .Ei pun mare accent pe gandirea pozitiva si creativa.Scopul nostru este de a sustine evolutia copilului, oferind posibilitatea de a invata si de a se dezvolta in concordantq cu ritmul si nevoile sale.

Noi sustinem si incurajam libertatea copilului de a descoperi fiecare materie studiata la scoala , de a cerceta si de a pune multe intrebari astfel le stimulam curiozitatea si bucuria de a invata mereu lucruri noi. Suntem ghidati de convingerea ca atitudinea profesională fata de oricine este o prioritate de varf si noi respectam in mod constant cerintele de inalta calitate si corectitudine.Noi consideram ca invatarea limbilor straine este primul lucru pe care trebuie sa-l faceti pentru a deveni cetatean al lumii. Este lucrul care va va ajuta sa cunoasteti culturile straine, sa va bucurati complet de calatorii si sa creati noi prietenii. Cu ajutorul nostru, voi veti stapani limba dorita, astfel incat oriunde ati merge, va veti simti ca acasa.
Aici atat profesorii cat si copiii sunt incurajati sa seteze obiective pe termen mediu si lung pentru a fi mai bine motivati in activitatea lor. Atat discutarea cat si revizuirea scopurilor setate reprezintă o parte important a colaborarii noastre.

In centrul EduBucuresti obtineti o educatie care se concentreaza in primul rand asupra abilitatilor copiilor si a ceea ce sunt pasionati sa invate in timp ce sunt la scoala.In acest fel, sunt gata sa isi puna aptitudinile in joc cand intra la liceu sau facultate . Astfel sunt pregatiti pentru o educatie care se concentrează pe practicitate si care le va permite sa aleaga cu precizie drumul lor in viata si domeniile de activitate care ii intereseaza in mod special.
Suna acum