Simulari Evaluare Nationala in Centrul EduBucuresti :

Pentru toti absolventii clasei a 8-a examenul de “Evaluarea Nationala” este primul examen important din viata lor.Toti copiii isi doresc o nota buna sau foarte buna la examen. Pentru a obtine acesta nota maxima la admiterea in liceu este foarte important ca elevul sa fie pregatit atat din punct de vedere al nivelului de cunostinte cat si din punct de vedere emotional.

Prin organizarea acestor examene de simulare centrul nostru urmareste familiarizarea copiilor cu acest tip de examen. Vom crea acceasi atmosfera ca la examen iar structura si nivelul subiectelor vor fi similare cu cele de la examenul national. . Noi organizam mai multe sesiuni de tip Evaluarea Natională pentru a cunoaste cat mai bine situatia elevului si masurile care trebuiesc luate pe viitor.Reamintim ca media examenului de Evaluare Natională are o pondere de 80% pentru stabilirea mediei de admitere la liceu.

Beneficiile prezentarii la simulariile nationale :

 • elevii vor sti din timp care este nivelul lor de cunostinte inaintea examenului national de Evaluare
 • familiarizarea cu atmosfera de la examen
 • evaluarea eficienta a incadrarii in timpul avut la dispozitie pentru rezolvarea subiectelor
 • discutarea ulterioara cu profesorul a subiectelor pentru imbunatatirea pe viitor a rezultatelor

 • 1. Inscrierea participantilor se face cu minim 3 zile înaintea examenului
  2. Durata 2 ore
  3. Corectarea se va efectua ca la examenul national de către 2 profesori ai centrului, iar rezultatele vor fi transmise pe mail în maxim 4 zile de la sustinerea examenului.

  Pret 180 lei 150 lei.
  Program simulari 2023

  Limba romana
  Matematica
  Suna acum