Cocurs Matematica

Concursul de matematica Edu-ExpertPlus 2000

In era digitala matematica alaturi de informatica joaca un rol major in dezvoltarea viitoare a eleviilor. Multi tineri isi doresc o carierea in domeniu informaticii sau al matematicii si astfel noi in ajutam prin dezvoltarea gandirii logice si rationale inca din gimnaziu si liceu.

Asa a luat nastere prima editie a organizarii pentru gimnaziu a concursului Edu-ExpertPlus 2000.

Beneficiul participarii la un astfel de concurs il reprezinta motivarea elevilor intr-un mediu din ce in ce mai competitiv. Subiectele sunt facute pe baza programei scolare, sunt compuse atent astfel incat sa urmareasca dezvoltarea creativitatii gandirii fiecarui copil, cultivarea talentului matematic si vor avea grade de dificultate diferite . Astfel elevii vor putea sa rezolve mai intai problemele cu un grad mai scazut de dificultate, pentru a capata incredere, ca mai apoi sa treaca la problemele mai complexe, care sa le stimuleze gandirea matematica.

In urma concursului noi urmarim sa descoperim si incurajam pe tinerii matematicieni . Aceste timp de concurs este benefic pentru toti participantii doarece se urmareste obinerea performantei cat si capacitatea de a face fata esecului.

Nu intodeauna se obtin rezultatele dorite , iar lucrul acesta ne face sa ne pregatim mai bine pe viitor.

Data Concursului: 27.05.2020
Ora concursului: 12:00-15:00
Clasa : 1-8
Locatie: Bulevardul Ghencea 43B, Bucuresti, sector 6(Cladirea Ghencea Business Center - etaj 4)
Pret: 20 ron

Inscrierea se face cu minim 3 zile inainte de concurs.

Daca aveti neclaritati cu privire la activitatea noastra , noi asteptam cu deosebit interes sa va raspundem la orice intrebare pe care doriti sa ne-o adresati, astfel incat sa fiti pe deplin lamuriti, din toate punctele de vedere, privind colaborarea noastra .
Suna acum